Xaooten

Gait
X10
Gekke geert. Uit het Winterswijkse verscheen ineens deze kolossale verschijning. Het is iets met X10, want ze hebben allen echt karakteristieke dansmoves. Als geit drie bier op heeft, begint hij ineens zijn paringsritueel uit te voeren. De handjes gaan de lucht in en met wat geluk twerkt hij ook nog even. Dit gaat de hele avond door, totdat deze beer honger krijgt. Want dan moet er even een ‘ed-burgertje’ gehaald worden. Deze wordt of in één keer verschanst, of meegenomen naar het PPP’se waar hij er vervolgens één hap van neemt en in slaap valt. Naast het uitbundige uitgaansleven van Geit, schuilt er ook nog een serieuze kant binnen deze Xaoot. Dagelijks druk met de studie om vervolgens stoom af te blazen in de kroeg, of in ‘het kooitje’. Want deze Geit heeft twee hoorns opgedaan tijdens zijn MMA trainingen en is dus zeker niet voor de poes. Of toch wel.
Stan
X12
Sinds Stan Ziewent heeft verlaten en de zwarte cross heeft ingeruild voor ‘t Gat, is deze man “prominent” lid. Van ouwe zuip schoenen naar puntschoentjes en van overall naar colbert. Niet alleen lid van onafhankelijk herendispuut Xaos, maar sinds kort is hij trots lid van de 0,1 ton club. ‘s Morgens wanneer hij ontwaakt in het PPP slingert deze man al gauw de vetpan aan om zijn streefgewicht te bereiken. Maar hij is ook zeker sportief! Zo heeft Stan de Friezse wateren getrotseerd met de Xaos boatsquad. Een potje rondjes rennen op de squashbaan is voor Stan niet te gek, maar het echte werk gebeurd in Ziewent bij de kelderklasse op de zondagmorgen. Na een alcoholtest en 90 minuten te hebben warmgedraaid, is het tijd voor de echte wedstrijd… De derde helft. Niet alleen doordeweeks denkt deze man aan het gerstenat, in het weekend wordt er zeker net zo hard door gepiekt. Om deze hobby te kunnen financieren wordt er op de zaterdagmorgen nog even geld verdiend bij de plaatselijke kippenslachter. Met een Bachelor WB in the pocket is hij begonnen aan een tweede Bachelor BK5. Vrouwen opgepast, tijdens zijn bachelor WB heeft deze man een 10 binnengekopt voor een dozenvouwmachine. Inpakken gaat hem dus geweldig af, maar uitpakken is nog altijd maar de vraag. De handleiding hiervoor is nog in de maak, maar zijn studie BK5 gaat hem hierbij helpen hebben wij gehoord.
'VO laf
X12
Deze prachtige man uit Houten heeft de bron van Xaos betreden. Ook al heeft hij een vechtsportachtergrond in Krav Maga en tegenwoordig in de bokswereld, deze man zal niks doen wat god verboden heeft. Hij heeft niet alleen kennis van vechtsporten, hij kan ook nog is elk chemisch brouwsel maken die u wilt. Vo voor de praeses? Vo voor Volaf zal je bedoelen. Als hobby is hij namelijk ook nog eens praeses bij Alembic. Voor een wijze les kun je bij Volaf terecht. Hij zal je in alle rust en kalmte levenslessen leren. Bij deze een tipje van de sluier: ‘Maak je geen zorgen voor morgen, want morgen zorgt wel voor zichzelf.’ Wil je Volaf blij maken maken met een Hosti? Nee doe maar pizza.
Ma
X13
Papi papi doe ik het goed? Deze snapchatslet is vooral bekend geraakt door zijn duckface. Voornamelijk de jonge dames vliegen hier op af. Zijn snapchat story duurt gemiddeld langer dan zijn concentratieboog. Het Saxion hijgde in zijn nek, maar ternauwernood wist hij zich te redden en mocht hij zijn studie TBK aan de UT hervatten. Nu is hij gedrevener dan ooit. In volle kleur begint deze man zijn week bij Ludica. Vervolgens wordt er druk gekookt en bier gedronken met zijn jaarclub van Taste. Tenslotte stopt Ma al zijn energie in de borrelavond van Xaos. Aan het eind van de week heeft deze bleekscheet uit Oldenzaal dan ook geen kleur meer over. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor het prachtige Xaos colbert. Een groter contrast krijg je niet. Toch geloven wij erin dat deze Papi Papi het hartstikke goed gaat doen en zijn studie met een succes afrond.
Leemans
X14

Deze goedlachse man uit Ede heeft de eigenschap dat hij na een x aantal speciaalbiertjes transformeert in een beest. Hij begint dan vaak wat te bulderen en zich wat lomp te gedragen.  Deze status krijgt een extra dimensie als de muziek van Henk Westbroek door t’gat galmt en Thom luidkeels mee brult zoals een echte Xaoot dat betaamt. De oorzaak voor dit gedrag ligt bij het sterktste speciaalbiertje van de Beiaard: De Bush. Als Thom op dreef is dan is hij bereid om dit speciaalbiertje tegen een kleine vergoeding Ad fundum leeg te trekken. Naast harken is Thom ook een hardwerkende TBK student op de uni. Echter zult u Thom in colleges niet veel zien want Thom komt enkel naar college om te socializen en vrouwen binnen te hengelen. Op sportief gebied is Thom voor weinig dingen te porren, een stukje rennen tijdens de Bata afgelopen jaar werd hem bijna fataal. Daarom kijkt Thom liever met een pilsje in zijn hand naar zijn geliefde Feyenoord.

KO
X14

Om een avondje lekker K.O. te gaan ben je bij Ko op het juiste adres. Deze mooie man maakt met zijn gekkigheid en spontane uitstraling altijd gelijk indruk. Wanneer Ko in de stad te vinden is escaleren de avonden vrij snel en eindigen deze ook meestal in ‘t Gat. Doordeweeks lekker met Xaos zuipen en in het weekend gewoon verder waar hij gebleven was. Bier zuipen! In het weekend zal je Ko vooral vinden met zijn kameraden in café de Kruup, waar de avonden regelmatig uit de hand lopen en zijn kameraden net als Ko zo gek als een deur zijn. Regelmatig nog een techno feestje klinkt voor Ko ook als muziek in de oren. Bij de vrouwtjes heeft hij een bepaalde reputatie, net als zijn lichting genoten van X14. Vaak raakt hij in diepgaande gesprekken die urenlang kunnen duren, maar waar deze gesprekken over gaan is nog steeds niemand achter gekomen. Gelukkig doet deze man ook nog andere dingen dan zuipen. Ko is vrij sportief. Hij squasht en tennist regelmatig en is af en toe te vinden in de sportschool. Om al deze activiteiten wordt er tussendoor in de weekenden gewerkt bij een transportbedrijf in Lichtenvoorde.

Vito
X14

Deze casanova van Italiaanse afkomst is in 2015 vanuit Milaan richting ons koude kikkerlandje afgereisd. Het plein voor de Duomo Santa Maria Nascente is inmiddels ingeruild voor de oude markt en het appartement in hartje Milaan is ingeruild voor 15m2 comfort in Huize PPP. Na een geslaagde Kick-in met de Xaos doegroep is deze man aan de studie Technische Bedrijfskunde begonnen. Zijn studie-strategie, die zich enkel focust op de herkansingen, zorgt er voor dat Novitto in examenweken gerust T’Gat kan sluiten. Na een aantal bier beginnen de stoere verhalen over zijn vliegbrevet die hij in Italië heeft gehaald. Als je hier genoeg van hebt, vraag dan gerust even naar zijn auto rijbewijs. Die heeft hij namelijk niet. Na nog een aantal bier beginnen de stoere verhalen over zijn behaalde landstitel van Italië met zijn hockeyteam. Vraag dan gerust even naar de populariteit van hockey in Italië. Dat is er namelijk niet. En als hij dan echt (te)veel gedronken heeft begint zijn jachtinstinct op te spelen waarbij hij de dichtstbijzijnde vrouw belaagt. In sommige gevallen is het verifiëren van haar achtergrond verstandig, alvorens je met haar naar huis gaat. Voordat je het weet sta je ‘s ochtends een eitje te bakken voor een toekomstige dispuutsgenoot.

Lukas
X15
Deze zwarte parel uit Wageningen heeft besloten om in het mooie Enske Chemische Technologie te gaan studeren. Met zijn roots in Ghana probeert hij met z’n exorbitante zuipgedrag het Enschedese te veroveren. Als chemisch technoloog weet deze jongen de nodige substanties te brouwen. Toch blijft zijn favoriete substantie de goudgele rakker. EN dat deze jongen niet vies is van een biertje is bij ons ook bekend. Op een borrelavond in een bomvolle Beiaard was deze jongen voor 20 kratjes AH Basic Lager bereid zijn mooie afro af te scheren. Echter hield de tondeuse er na 15 minuten mee op en moest Lukas noodgedwongen de Pakkerij in met een half kaal hoofd. Maar dit weerhield deze jongen er niet te shinen met zijn beste dansmoves. Naast zijn studie is deze jongen ook nog actief bij voetbalvereniging Drienervo. Zowel op, als naast het veld maakt hij furore. Als aanvoerder van het eerste van Drienervo stuurt hij regelmatig een aantal provinciaaltjes het bos in. Echter wordt er op de vrijdagavond zeker geen rekening gehouden met het voetballen op de zaterdag. Deze jongen spoelt zijn katers gewoon weg met een goed potje voetbal. Als penningmeester bij Drienervo wist hij het te presteren om meer winst te maken dan het grote FC Twente een paar honderd meter verderop. Wellicht zien wij hier de voorverschijnselen van een Capocino.
Djordy
X15
Na genoeg bezoekjes aan de dierentuin in Rhenen was het tijd voor Jorn om te beginnen aan een studie aan de UT. Een normale student heeft een goede balans tussen feesten en een klein beetje studeren. Maar normaal zijn is ook maar saai. Dus probeert Jorn Xaos aanwezig te laten zijn in alles wat hij doet. Jorn is dan ook allesbehalve een normale student. Sinds hij afgelopen jaar koos voor een studie TBK en een doegroep van Xaos heeft hij meer tijd besteedt aan het luisteren van de piano man dan aan zijn studie. Uiteraard was dit voor deze ambitieuze student niet genoeg en besloot hij zich aan te melden bij A.S.V. Taste. Jorn haalt dus het maximale uit zijn studententijd. Echter was dit natuurlijk gedoemd te mislukken en moest hij zijn studie staken, om het vervolgens een jaar later opnieuw te proberen. Om zijn aanwezigheid in Enschede nog meer te benadrukken heeft DJordy zichzelf ontpopt als de nieuwe huis DJ van Taste. Hij vindt het daarom dan ook belangrijk dat er op de borrelavonden zijn hitjes worden plat gedraaid. Wellicht dat er dit jaar meer studiepunten worden gescoord dan driepunters. DJordy is voor alle vrouwen te volgen op z’n exclusieve insta account. Op dit account voor exclusieve volgers laat hij zich met de meest schaamteloze foto’s vastleggen op de gevoelige plaat.
Olé
X15
Deze grote viking uit Hattem is naar Enschede gekomen voor maar twee dingen: om te roeien zoals zijn voorvaderen naar Amerika gevaren zijn en net zoveel bier drinken als de grote leider Liflaf. Met zijn mooie blonde lokken, glijdt deze man met zijn roeiboot door het water. Zo blaast zijn vertoning ook de wind onder de rokjes van menig vrouwelijk schoon in Enschede omhoog. In’t gat, D.R.V. Euros, de UT; overal waar waar hij verschijnt laat hij zijn stempel achter. Dat is karakteristiek voor onze Ole, hij komt, ziet en overwint. Maar, wanneer je met hem in gesprek raakt kom je er snel achter dat deze prominent uitziende pik een waanzinnige lullo is. Voor een potje slap ouwehoeren ben je bij Ole zeker aan het juiste adres. Als deze jongen op stoom is gekomen is er absoluut geen houden meer en gaat de poepgenerator aan. Zoals een goede Civilier betaamt, bouwt Ole ook bruggen. Echter doet hij dit tussen verschillende culturen. Zo heeft deze jongen tijdens zijn minor in Kopenhagen de Denen ook kennis laten maken met zijn exorbitante zuipgedrag. Aan de buitenwereld werd verkondigd dat hij een rustig leven had met een aantal leuke stedentrips. Echter zijn we via enkele insiders erachter gekomen dat deze jongen eigenlijk een halfjaar lang zijn kop eraf heeft gezopen in Kopenhagen. Hieruit blijkt maar weer dat een echte Xaoot zijn natuurlijke gedrag niet kan onderdrukken.
The Dan
X15
Dit beest met Chinese roots staat bekend om zijn beroemde duckface om 4 uur s’nachts in het ‘t Gat. Hier houdt hij zich bezig met het consumeren van zoveel mogelijk drank en heeft hij dus voor de dames geen tijd. Als het einde van een gat avond in zicht komt en de vrouwen steeds hitsiger beginnen te worden en The Dan beginnen te benaderen, dan weet hij ze vaak op zeer charmante wijze één voor één naar huis te dabben. Want de avond moet worden uitgespeeld en de McDonald’s moet nog worden bezocht. Vele mensen zullen hier al van op de hoogte zijn want deze jongen is vaker in het ‘t Gat dan dat hij op de UT is. Maar dit zegt niet dat hij nooit op de UT te vinden is. Want duckface Dan wordt altijd snel opgevolgd door brakke Dan in de collegebanken. Tenzij het besluit is genomen dat er genoeg aandacht is besteed aan de studie. Dan rolt deze jongen zijn bed uit en stapt hij het liefst even op de fiets voor een twaalfuurtje bij het Holland Casino. Naderhand wordt de prijs van het twaalfuurtje als inzet gebruikt en weet hij regelmatig een gratis lunch te verorberen. Je vraagt je dan ook af waarom deze jongen überhaupt nog naar de colleges TBK heen gaat aangezien hij de algoritmes van het casino al door heeft.
Boris
X16
Een snuggere jongeman uit het hoge noorden heeft voet gezet in het prachtige Enschede. Deze wannabe cross-over van Steve Jobs en John Entwistle is van veel markten thuis. Bij zijn studie Electrical Engineering worden de studiepunten zonder vertraging binnen gekopt terwijl er geen hobby aan de kant wordt gezet. 's Ochtends vroeg uit bed om de eerste meters als roeier op het water bij Euros te maken en 's avonds de dag afsluiten met een ongewilde verhuizing van het meubilair van de vereniging. Boris is dan ook niet vies van een weekje schorsing. Deze muzikale Xaoot speelt ook nog eens graag basgitaar. Echter, na het zien van de vele twijfelachtige kliekjes op het Instagram account van zijn band “Klapband” hebben wij wel meer vertrouwen in Boris zijn carrière als elektricien gekregen dan zijn ambities als rockster. We betwijfelen namelijk of de groupies hiervoor in de rij gaan staan. Voor de dames die toch geïnteresseerd zijn in een bijna sixpack foto van hem, schroom niet om even te kijken! Dat Boris de juiste studie heeft gekozen is ook al direct duidelijk geworden door de upgrade van ons bord bij de Beiaard, geheel met geïntegreerde Bush counter. Is dit de eerste EE'er die gaat afstuderen in het Xaos colbert? Wij hebben er het volste vertrouwen in!
Luc
X17
Luc is een jongen met mooie praatjes afkomstig uit ’t Gooi. Echter is hij niet per se wat je van een kakker verwacht. Hij kiest het bier boven de rosé en de bongo boven de hockeystick. Van een rustige avond met hem is er nauwelijks sprake: je kunt niet eens rustig aan je eerste biertje beginnen voordat Luc je weer heeft uitgedaagd voor de meest idiote challenge tegen een aantal anytimers. Zijn overwelmend enthousiasme is ook zeker terug te vinden in zijn levenskeuzes. Deze Warrige Xaoot heeft de neiging niet te weten wat hij wilt. Ooit gestart in het MBO besloot hij het roer om te gooien en te beginnen aan de Bachelor Industrial Design Engineering (IO). Na ruim twee weken colleges begon er echter een belletje te rinkelen bij hem vanwege het gebrek aan tekenen. Toen bleek dat de beste man zich voor de verkeerde studie had ingeschreven: Industrial Engineering and Management (TBK). Niet getreurd, want onze Luc blijkt erg flexibel te zijn. Zo bleef hij toch kalm toen hij op zijn eerste kroegavond meer roze dan rood zag; bleek die zich toch bij Audentis te hebben ingeschreven. Dat met het resultaat dat hij zich de eerste Audentiaan van Onafhankelijk Herendispuut Xaos mag noemen, Vo! En dit gaat zo door, we hopen alleen voor hem dat dit soort incidenten ook niet plaatsvinden wanneer hij een leuke Audentis dame (?) mee naar huis neemt. Een ding wist hij wel erg zeker: hij wou bij Xaos en heeft daarbij de tocht naar de Bron op waardige wijze voltooid.
Pim
X17
Pim, onze Wumm. Dan vraag je je af: ‘waarom Wumm?’. Dat kunnen we je helaas niet vertellen. Het is een geval van Wumm beleven en dan snap je dat hij Wumm is. Ondanks een volle agenda met een uitdagende studie als Electrical Engineering, actief bij Taste EN Euros vond hij het nog niet druk genoeg en had hij nog een plekje vrij op de woensdag avond. Namelijk de vaste Xaos borrel! Dit allemaal zonder een puntje te laten vallen bij de studie. Waarom hij na drie jaar zijn bachelor nog niet binnen heeft? Die heeft hij uitgesteld door te beginnen aan een tussenjaar bij het studenten team "Green Team Twente". ‘Anders gaat mijn studententijd te snel voorbij’ aldus Wumm. Deze ambitieuze student is daarnaast ook een echte film fanaat. Net zoals dat iedere respectabele film een held moet bevatten kan deze Xaoot ook echt een held zijn. Hij is namelijk de enige constante factor in een avond zuipen. Wat er dan ook gebeurt, je draait je om en Wumm staat er nog steeds, die raak je gewoon niet kwijt. En dat is maar goed ook, hopelijk houden we deze mooie man nog vele jaren bij ons.
Jorrick
Niels
Klaes
Jos